تولیدی ذغال کبابی در اصفهان

یکی از پرترفدارترین ذغال از نوع کبابی می باشد که امروزه استفاده زیادی از آن می شود و می توان گفت به غیر از مصارف خانگی بیشتره رستوران ها و کبابی ها از ذغال کبابی استفاده میکنند به خاطر اینکه کباب طعم خوبی میگیرد و به خوبی پخته می شود.

ذغال کبابی خوب ذغالی است که هم آتش ، هم دوام بالا و بدون جرقه باشد که عمدتا ذغال کبابی را از چوب های گردو ، بادام ، سیب ، گلابی درست میکنند و همچنین نمونه ای دیگر از ذغال ها ذغال فشرده می باشد که برای کبابی استفاده می شود.

ذغال کبابی را به دو روش تهیه میکنند که اولی زغال لاخولی گفته می شود که چوب ها را درون خول ریخته و بعد با سبوس برنج  لایه ها را میپوشانند و بعد آتش میزنند و خاکستر روی ان میریزند و منتظرمی شوند تا دغال ها اماده شود و روش دیگر گذاشتن چوب ها داخل کوره صنعتی است .

همشهریان عزیز اصفهانی میتوانند بهترین و مرقوب ترین نوع ذغال کبابی را از ما بخواهند و همچنین سفارش ذغال به تناژ بالا را از رستوران ها پزیرا هستیم.

 

تولیدی ذغال کبابی در اصفهان

Search